Vigsø Bugt Vej 86

Vigsø Feriecentret blev opført i perioden 1967-1970 på skrænten mod havet, det der i dag er kendt som A-byen. byen. I 1972-1973 blev der bygget yderligere 25 huse, det vi i dag kalder B-byen. Senest, i 1988, blev der bygget 62 huse (C-byen) og centerbygning med, hvad der dengang var Nordeuropas største badeland. Det store bassin i badelandet rummer ikke mindre end 600.000 l. vand og centerbygningen er på 7.500 m2. Således fremstår feriecentret i dag med i alt 174 huse samt et feriehotel beliggende midt i Vigsø by. Centret har egen restaurant i nyrenoverede lokaler. Grotten, som ligger i forbindelse med badelandet, er feriecentrets andet spisested. På Vigsø Feriecenter tilbyder vi alle former for kursus- og konferencefacilliteter. Lokalerne er udstyret med topmoderne av-udstyr. I alt dækker Vigsø Feriecenter 146 tdr. land og kan rumme mere end 1.100 gæster samtidigt.
Husene er tegnet af professor og arkitekt Stephan Kappel. Stephan Kappels prisvindende arkitektoniske stil kombineret med hans sikre valg af materialer - rustikke sten, klinker, træ og store vinduesflader - trækker naturen helt ind i stuen. De fritliggende huse - de fleste med havudsigt - er smukt indpasset
i terrænet på en naturlig måde, der passer til landskabets rytme. Husene og udendørsaktiviteterne er tilpasset områdets natur og fungerer smukt som indramning for et godt og aktivt ferieliv.
Boligen er bygget op omkring et lyst og gennemgående køkken/alrum og stue, der i sin udformning imødekommer kravene til fleksibelt brug. Der er direkte udgang til terrassen fra stuen. Brændeovnen er placeret midt i boligen, så den kan sprede varmen til alle rummene. Desuden oplever man konstant at være
tæt på gedigne materialer med træ - og murstensvægge, der spiller flot sammen med de oprindelige smukke gulve og det nye lyse køkken med stålgreb - en kontrast mellem det rustikke og det elegante.
I boligen er der to separate soverum med skabsplads. To funktionelle badeværelser med brus og gulvvarme. I stuen findes ny 32 Sony LCD fladskærm. Full HD, 100 Mhz. Adgang til 34 TV kanaler.
Flere af husene har havudsigt - nogle mere end andre.

Bestil materiale
Du modtager automatisk materialet pr. email indenfor få minutter.
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Bestil fremvisning
Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.

Giv et bud

Ved at forsætte, accepterer du at WEBm2 A/S må kontakte dig med henblik på netop denne ejendom.